https://www.youtube.com/watch?v=n5zi9cwsDXM

Bekijk onze vlogs

van bedrijven met

kansberoepen 

Ik wil kijken

Werken bij AH VOS – detailhandel#1 17:54

Marit onderzoekt hoe het is om te werken bij Albert Heijn Vos Westergracht in Haarlem. Deze aflevering: afdeling verkoopklaar. Zie de website.

Werken bij AH VOS – detailhandel#2 15:30

Marit onderzoekt hoe het is om te werken bij Albert Heijn Vos Westergracht in Haarlem. Deze aflevering: Kassa (verkoop afhandeling). Zie de website.

Werken bij AH VOS – detailhandel#3 18:52

Marit onderzoekt hoe het is om te werken bij Albert Heijn Vos Westergracht in Haarlem. Deze aflevering: afdeling verkoop afdeling. Zie de website.

Infra Bindt – infra: Werkvoorbereiding 6:57

Infra Bindt zet zich in om meer jongeren te interesseren voor een opleiding in de technische sector. Dream2Work ging langs. In de vlog: werkvoorbereiding. Zie de website.

Tata Steel – procestechniek 7:16

Ontdek het werk bij bedrijven in de regio. Op de route langs bedrijven gingen de jongeren van Dream2Work langs Tata Steel. Zie de website.

Opleidingsbedrijf Bouwmensen – bouw  5:28

Ontdek het werk bij bedrijven in de regio. Op de route langs bedrijven gingen de jongeren van Dream2Work langs Bouwmensen. Zie de website

Infra bindt – Infra: Ontwerp 3:08

Infra Bindt zet zich in om meer jongeren te interesseren voor een opleiding in de technische sector. Dream2Work ging langs. In deze vlog: Ontwerp. Zie de website.

Infra Bindt – Infra: Uitvoering 3:56

Infra Bindt zet zich in om meer jongeren te interesseren voor een opleiding in de technische sector. Dream2Work ging langs. In deze vlog: Uitvoering. Zie de website.

Infra Bindt – Infra: Beheer en onderhoud 4:21

Infra Bindt zet zich in om meer jongeren te interesseren voor een opleiding in de technische sector. Zie de website.

Werken bij Zorgbalans – zorg 5:18

Ontdek het werk bij bedrijven in de regio. Op de route langs bedrijven gingen de jongeren van Dream2Work langs Zorgbalans. Zie de website.

Werken bij Duin en Kruidberg – horeca 42

Ontdek het werk bij bedrijven in de regio. Op de route langs bedrijven gingen de jongeren van Dream2Work langs Duin en Kruidberg. Zie de website.

Infra Bindt – Infra 9:55

Ontdek het werk bij bedrijven in de regio. Op de route langs bedrijven gingen de jongeren van Dream2Work langs Infra Bindt. Zie de algemene website.

Opleidingsbedrijf Tetrix Techniek – metaaltechniek 6:27

Ontdek het werk bij bedrijven in de regio. Op de route langs bedrijven gingen de jongeren van Dream2Work langs Tetrix. Zie de website.

Trailer Dream2Work Bedrijven in beeld 4:34

De jongeren van Dream2Work laten jou bedrijven in de regio zien. Kijk mee en ontdek jouw droom.

Consolid – transport & logistiek 6:11

Ontdek het werk bij bedrijven in de regio. Op de route langs bedrijven gingen de jongeren van Dream2Work langs Consolid. Zie de website.