Voor bedrijven.

Wil je graag zien dat meer jongeren kiezen voor beroepen in het mbo waar we grote tekorten op de werkvloer hebben? Denk aan de zorg met handen aan het bed, denk aan bouw en techniek. Maar ook beroepen in de economische sector en het groen waar veel vraag naar mensen is. 

De digitale generatie

De digitale generatie heeft kennis en ideeën, maar geen idee hoe ze de praktische koppeling maken met werk. De meeste jongeren kiezen niet bewust, veel vallen uit op school of werk of blijven niet bij dezelfde werkgever. Al meer scholieren hebben de droom om voor zichzelf te beginnen of willen een tussenjaar. Omdat ze het niet weten. Deze digitale generatie haalt de hele wereld binnen online, maar maakt niet werkelijk de verbinding met de bedrijven en het werk dichtbij. En die kloof wordt als we niets doen alleen maar groter. Deze generatie heeft hulp nodig om de weg naar beroepen en jouw bedrijf te vinden.

Over Dream2Work

Dream2Work biedt die hulp en bouwt de brug waar jongeren en bedrijven naar elkaar kunnen lopen. Op de kansberoepen pagina vinden jongeren de beroepen waar vraag naar is. Onder de beroepenkaarten vinden zij de (opleidings-) bedrijven waar oriëntatiemogelijkheden zijn. Jongeren, docenten én ouders kunnen jouw bedrijf vinden!

Meedoen

Wat vragen we van deze bedrijven? Op de pagina linken we door naar jouw website. Op jouw website bied je de mogelijkheid voor vmbo leerlingen (met of zonder ouders) tenminste twee keer per jaar bij jouw bedrijf te mogen oriënteren. Als je aan het eind van een werkdag, op zaterdag of in schoolvakanties 1,5 uur de mogelijkheid biedt aan acht personen, kun je al meedoen. 

Wil jij  gevonden worden door jongeren, ouders en docenten online? Bel naar 06-12950714 of stuur een mail naar haarlem@dream2work.com.