Voor bedrijven.

Wil je graag zien dat meer jongeren kiezen voor beroepen in het mbo waar we grote tekorten op de werkvloer hebben? Denk aan de zorg met handen aan het bed, denk aan bouw en techniek. Maar ook beroepen in de economische sector en het groen waar veel vraag naar mensen is. 

De digitale generatie

De digitale generatie heeft kennis en ideeën, maar geen idee hoe ze de praktische koppeling maken met werk. De meeste jongeren kiezen niet bewust, veel vallen uit op school of werk of blijven niet bij dezelfde werkgever. Al meer scholieren hebben de droom om voor zichzelf te beginnen of willen een tussenjaar. Omdat ze het niet weten. Deze digitale generatie haalt de hele wereld binnen online, maar maakt niet werkelijk de verbinding met de bedrijven en het werk om de hoek. En die kloof wordt als we niets doen alleen maar groter. Deze generatie heeft hulp nodig om de weg naar beroepen en jouw bedrijf te vinden.

Informatiebijeenkomsten voor bedrijven NHN

Dream2Work biedt die hulp en bouwt samen met bedrijven de brug waar jongeren en bedrijven naar elkaar kunnen lopen. We betrekken in het schooljaar 2020/21 bedrijven in NHN met beroepen waar veel werk in is. Bent u zo’n bedrijf? Bouw dan met ons mee!

Voor bedrijven in de zorg:
6 oktober 2020 om van 15:30/17:30 uur
Gastbedrijf: Woonzorggroep Samen in Schagen.
Aanmelden vooraf bij info@jolandavanduin.nl of 06-12950714

Binnenkort vindt u data voor bedrijven in het Groen, Bouw en Techniek. U kunt zich nu al aanmelden.