Onze diensten voor bedrijven

Ook voor bedrijven heeft Dream2Work de methodiek van 7 Levels of Success ontwikkeld. Met deze methodiek krijgt u handvatten om ambitieuze jongeren aan te trekken en vast te houden.

Jongeren boeien en binden
U wilt nu én in de toekomst voor jongeren een aantrekkelijk bedrijf zijn om in te werken? Dan moet u als bedrijf, organisatie of instelling dus wel goed weten wie deze jongeren zijn, waar en hoe u ze kunt bereiken en aan uw onderneming kunt binden.

Misschien bent u op zoek naar jongeren in de stad waarmee u kennis en ervaring kunt delen of waardoor u op ideeën kunt komen. Of zoekt u een zelfstandige jongere voor een klus of (bij-)baan of om samen een project mee op te zetten.

Samenwerken met Dream2work
Bent u op zoek naar jongeren die aan het begin van hun loopbaan staan? En, wilt u tips, training en adviezen meekrijgen vanuit Dream2Work en van ondernemende jongeren die zich voor uw bedrijf/organisatie willen inzetten! Werk samen met Dream2Work en neem die stap. Gun uzelf het inzicht van jongeren op uw bedrijf en bekijk alvast de bewezen methodiek van onze “7 Levels of Success“, ook voor uw onderneming het efficiënte stappenplan voor duurzame werving van de beste, meest betrokken jongeren. En om de kans op een blijvende succesvolle samenwerking met jongeren in uw bedrijf te vergroten. We denken graag met u mee!

De vier programma’s van Dream2work
U kunt bij ons aansluiten via onze vier programma’s en samenwerkingspartner worden van Dream2Work.

Beginnen

Wij organiseren voor € 50:

Als ‘ Beginner’ investeert u in jongeren in uw eigen regio. Met uw bijdrage zorgt het jongerenteam van Dream2Work dat meer jongeren eerder beginnen en via de “7 levels of Success” aansluiting vinden bij bedrijven en de maatschappij. Wij vermelden uw naam als sponsor gedurende een kwartaal op onze website dream2work.com.

Boeien

Wij bieden de eerste 3 levels of Succes voor bedrijven aan voor € 250:

In dit programma wordt uw bedrijf en het werk gedurende een jaar zichtbaar op ons platform met een foto, omschrijving en 4 relevante vragen. U krijgt van Dream2Work op basis van een adviesgesprek een heldere analyse op basis van de “7 levels of Success” voor bedrijven, zodat u meer handvatten heeft om jongeren aan te trekken en vast te houden.

Wij vragen:

U geeft tenminste 20 oriënterende jongeren de mogelijkheid om op locatie werkervaringen uit te wisselen met een betrokken medewerker (evt. begeleid door Dream2Work). U vermeldt op uw website en social media dat u samenwerkingspartner bent van Dream2Work.

Beleven


Wie bieden voor  € 1.950:

U ontvangt alle diensten van het “Boeien” programma. Daarnaast neemt u samen met andere voorbeeldbedrijven deel aan onze Promotour. Gekwalificeerde jongeren van Dream2Work bezoeken uw bedrijf en brengen het werk en uw bedrijf via vlogs, social media, pers en presentaties een jaar lang in beeld.  Uw bedrijf wordt getoond in de te ontwikkelen films/trainingen, spellen en games. De vlog mag u zelf gebruiken voor promotiedoeleinden. Wij nodigen u uit voor onze inspiratiebijeenkomst(en) tussen jongeren, Denktank en bedrijven.

Wij vragen:

Dezelfde inzet als bij het “Boeien” programma en daarnaast uw medewerking aan de Promotour met een warme ontvangst en uitwisseling met jongeren.

Belonen

Wij bieden op aanvraag:

Het Belonen programma biedt de mogelijkheid om met ambitieuze jongeren, onze dreamworkers, een gezamenlijk werkproject op te zetten. Wij maken hiervoor graag afspraken op maat met u.  

Een succesverhaal.

AH Vos uit Haarlem ging u voor. Zij gingen met ons én Dreamworker Marit in zee. In 3 grote vlogs over 3 verschillende afdelingen toont Marit hoe zij ingewerkt wordt bij AH. Hierdoor weten jongeren wat ze kunnen verwachten  én verlagen we de drempel om contact op te nemen. Als we in jongeren als Marit gaan investeren willen meer jongeren haar voorbeeld volgen, zichtbaar worden en meedoen met deze voorbeeldbedrijven. We vergroten de kans om van elkaar te leren en op elkaar af te stemmen. We verkleinen de kloof tussen jongeren en uw bedrijf.

 

Heeft u interesse? Neem contact met ons op voor meer informatie  en/of een kennismakingsgesprek.