Dream2Work van en voor jongeren

Dream2Work is een organisatie die met jongeren bouwt aan de toekomst van werk. Dit doen we door de focus te leggen op het maken van de juiste loopbaankeuzes en beroepsoriëntatie in het voortgezet onderwijs. De ideeën van meer dan 1000 jongeren vormen het hart van onze gezamenlijke methodiek en oplossingen waardoor jongeren de juiste aansluiting vinden bij de toekomst van werk bij bedrijven.

Dream2Work loopt voorop in het ontwikkelen van nieuwe loopbaanproducten gericht op de toekomst van werk. Zo hebben we onder andere het kansberoepenspel met 60 kansberoepen ontwikkeld waar veel werkgelegenheid in is. Wij hebben een eigen stageleerlijn ontwikkeld, de 7 Levels of Succes. Hierin leren jongeren vaardigheden die benodigd zjin op de arbeidsmarkt. Wij werken samen met bedrijven, scholen en overheden.

Waarom eerder investeren in jongeren en werk?
Banen veranderen of verdwijnen, het nieuwe werken vraagt andere kennis en vaardigheden. De toekomst vraagt een gigantisch aanpassingsvermogen van jongeren om zich voor te bereiden op de komende veranderingen op de arbeidsmarkt. Met een reëel beeld van de werkomgeving en het eigen maken van de vaardigheden van morgen, verhogen wij de waarde van ambitieuze jongeren in jouw bedrijf. Dream2Work dicht de kloof tussen jongeren en werk. We verkleinen werkloosheid of burn-out en vergroten zo de kans op een werkende toekomst voor ons allemaal.

Het verlangen bij jongeren naar een toekomst bij bedrijven
Jongeren willen serieus genomen worden en iets betekenen voor de toekomst. Het verlangen moet branden om richting een droom te werken en de handen uit de mouwen te willen steken. Toch hebben jongeren eerst een beeld nodig van het werk bij bedrijven voordat zij kunnen weten welke stappen ze moeten zetten om daar uit te komen. Hier helpt Dream2Work bij. Wij kunnen ook jouw bedrijf in beeld brengen om jongeren zo een idee te geven. Plus het vergroot de kans op nieuwe werknemers!

Meer informatie of aanmelden?
Wil je ook eerder investeren in jongeren om hen beter voor te bereiden op het werk van de toekomst? Zoek jij gemotiveerde werknemers voor jouw bedrijf? Doe dan mee met één van onze programma’s voor scholen en bedrijven! Mail dan naar haarlem@dream2work.com of bel naar 06-12950714, je krijgt dan oprichter Jolanda van Duin aan de telefoon.