Haarlem en Den Helder – Dream2Work is een jongerenorganisatie die jongeren en bedrijven met elkaar matcht. 

Zeg maar gerust een start-up voor jezelf, een wegwijzer voor je toekomst. Zodat je weet wie je bent en een goed beeld hebt van werk. Als jij een goed beeld hebt van werk en jouw droom ontdekt, kan je stappen zetten om daar bij die droom te komen. Dat beeld creëeren begint in het voortgezet onderwijs.

Sta je aan het begin van je loopbaan?

Wil je met ons mee om bedrijven te bezoeken om te kijken of het werk wat voor jou is? Wil je ook meer werkervaring opdoen? En, wil je tips, training en ideeën meekrijgen van jongeren, dreamworkers, die hun dromen ontdekken en realiseren, meld je dan aan! Bekijk alvast de methodiek en de startmogelijkheden van ons schakeltraject 7 Levels of Success; jouw persoonlijke stappenplan naar een passende studie of naar werk. We zien je graag!

Wie zijn onze dreamworkers?

Dreamworkers zijn scholieren, studenten of jonge starters die in de praktijk werken en als voorbeeld klaar staan om elkaar en jou verder te helpen. Ze werken bij Dream2Work of bij één van de aangesloten dreamorganisaties in jouw stad. Zij helpen elkaar en vormen samen een brug naar de maatschappij en het bedrijfsleven waar ook jij gebruik van kunt maken. Dream2Work investeert in deze jonge voorbeelden en helpt hen om hun droom waar te maken.