https://www.youtube.com/watch?v=5GmeojeynxU

Van en voor jongeren

Werk jij in één van de beroepen op deze site?

Bij Dream2Work helpen jongeren elkaar bij beroepskeuzes. Dream2Work is van en voor jongeren. Wil jij ook helpen? Wij zoeken jou!
Bel of app ons op 06-81678704 of mail naar haarlem@dream2work.com.

Het voorbeeld zijn en je ervaringen delen

Je leert het meest van iemand die net iets verder is en waar je jezelf in kunt herkennen. Daarom zoeken we stagiairs en jonge starters (max. 30 jaar) die hun kennis en ervaringen willen delen met een vlog van maximaal 2 minuten. Als je liever wilt dat anderen jou filmen mag dat natuurlijk ook. Je kunt op 4 manieren helpen:

Level 1: Een vlog van jou over je beroep

Voor de kansberoepen op onze site zoeken we vlogs over het beroep. In de vlog vertel je kort hoe je dag eruit ziet.  Twee vragen willen we ook weten.
1. Waarom is jouw werk belangrijk voor anderen? Wie help je?
2. Waarom is jouw werk belangrijk voor jezelf? Wat levert het jou op?

Level 2: Een vlog van jou over jezelf in het werk

Jouw karaktereigenschappen zitten al in je vanaf je kindertijd. Wat was jij voor kind en wat deed je graag? Hoe zie je gedrag van toen terug in je werk nu?
Door jouw verhaal kunnen jongeren zichzelf vergelijken met jou en komen ze op ideeën over werk. Ook ouders kunnen door jouw verhaal hun kind beter helpen.

Level 3 Een vlog van jou met een tip voor jongeren/ouders

Dit level gaat over contact leggen met bedrijven en werkervaring opdoen. Ervaring doe je op met een kort bezoek aan een bedrijf of door een snuffelstage. Heb jij een tip voor jongeren (en ouders) waardoor ze weten hoe ze zich kunnen voorbereiden op een bedrijfsbezoek of op hun eerste werkervaring?

Een tip van jou voor Dream2Work

Hoe kunnen we elkaar nog beter helpen in het vinden van passend werk? Hoe wordt deze site nog beter?
Heb jij ideeën? We horen ze graag. App ons op 06-81678704 of stuur een mail naar haarlem@dream2work.com.