https://www.youtube.com/watch?v=SGjkOnUzEmc

Bekijk onze vlogs bij bedrijven bij jou in de buurt.

 

Ben jij al begonnen?

Ik wil kijken.

Werken bij AH VOS #1 17:54

Marit onderzoekt hoe het is om te werken bij Albert Heijn Vos Westergracht in Haarlem. Deze aflevering: afdeling verkoopklaar.

Werken bij AH VOS #2 15:30

Marit onderzoekt hoe het is om te werken bij Albert Heijn Vos Westergracht in Haarlem. Deze aflevering: Kassa (verkoop afhandeling).

Werken bij AH VOS #3 18:52

Marit onderzoekt hoe het is om te werken bij Albert Heijn Vos Westergracht in Haarlem. Deze aflevering: afdeling verkoop afdeling.

Promotour: Martin Schilder 6:57

Ontdek het werk bij bedrijven in de regio. Op de route langs bedrijven gingen de jongeren van Dream2Work langs Martin Schilder.

Promotour: Tata Steel 7:16

Ontdek het werk bij bedrijven in de regio. Op de route langs bedrijven gingen de jongeren van Dream2Work langs Tata Steel.

Promotour: Bouwmensen 5:28

Ontdek het werk bij bedrijven in de regio. Op de route langs bedrijven gingen de jongeren van Dream2Work langs Bouwmensen.

Infra bindt: Ontwerp 3:08

Infra Bindt zet zich in om meer jongeren te interesseren voor een opleiding in de technische sector. Dream2Work ging langs. In deze vlog: Ontwerp.

Infra Bindt: Uitvoering 3:56

Infra Bindt zet zich in om meer jongeren te interesseren voor een opleiding in de technische sector. Dream2Work ging langs. In deze vlog: Uitvoering.

Infra Bindt: Beheer en onderhoud 4:21

Infra Bindt zet zich in om meer jongeren te interesseren voor een opleiding in de technische sector.

Promotour: Zorgbalans 5:18

Ontdek het werk bij bedrijven in de regio. Op de route langs bedrijven gingen de jongeren van Dream2Work langs Zorgbalans.

Promotour: Duin en Kruidberg 4:42

Ontdek het werk bij bedrijven in de regio. Op de route langs bedrijven gingen de jongeren van Dream2Work langs Duin en Kruidberg.

Promotour: Infra Bindt 9:55

Ontdek het werk bij bedrijven in de regio. Op de route langs bedrijven gingen de jongeren van Dream2Work langs Infra Bindt.

Promotour: Tetrix 6:27

Ontdek het werk bij bedrijven in de regio. Op de route langs bedrijven gingen de jongeren van Dream2Work langs Tetrix.

Bedrijven in beeld 4:34

De jongeren van Dream2Work laten jou bedrijven in de regio zien. Kijk mee en ontdek jouw droom.

Promotour: Consolid 6:11

Ontdek het werk bij bedrijven in de regio. Op de route langs bedrijven gingen de jongeren van Dream2Work langs Consolid.