Marit van Esch

Vlogtrainer en presentatrice

Dream2Work Haarlem e.o.

  • Waarom ben ik bij Dream2Work gekomen?
Na mijn studie aan de theaterschool in Haarlem raakte ik in een niets doen fase en vervaagde langzaamaan mijn droom. Mijn grootste angst was om later achter de geraniums te zitten met mijn schoothondje aan mijn zijde met de gedachte: hád ik het maar geprobeerd.
  • Hoe heeft Dream2Work mij geholpen?
Mijn droom was om, naast het acteren, te presenteren bij het klokhuis en besloot deze droom na te jagen. Ik begon met vloggen, presenteren van reisfilms en raakte op een gegeven moment dream2work op mijn pad. Door dream2work raakte ik veel meer in een actieve modus en maakte ik samen met dit toffe team vlogs. Ook geef ik vlogtrainingen en maak ik nu zelfs vlogs voor bedrijven. Dit geef mij ontzettend veel energie!
  • Wat wil ik doorgeven aan jongeren?
Mijn droom is om uiteindelijk presentatrice te worden bij het klokhuis, maar de hele reis ernaartoe is voor mij al één grote droom. Geef nooit op en ga voor je droom.
  • Waarvoor wil ik gevonden worden?
Door mij enthousiastme en persoonlijke manier van vloggen geef ik bedrijven de kans om te laten zien hoe het is om ergens te werken of hoe iets is om te ervaren. Ik heb mijn eigen Youtube-kanaal met elke week weer een nieuwe vlog over mijn avonturen in Haarlem en omstreken. Als het aan mij ligt maak ik in de toekomst vlogs voor bedrijven zoals ik ook heb gedaan bij Albert Heijn Vos. Wie helpt mee om mijn droom te realiseren? Enthousiast geworden door mijn verhaal of filmpje? Aboneer op mijn Youtube-kanaal!