Kansen voor jongeren bij bedrijven in de regio.

Hoe jij je het beste kan voorbereiden op het werk van de toekomst.

Waar liggen de grootste kansen op werk? Hoe kom je te weten waar je wil werken? Hoe kom je bij een bedrijf binnen? Hoe kan je het beste van jezelf presenteren? Waar moet je beginnen? Honderden jongeren werkten de afgelopen jaren samen met Dream2Work aan een oplossing die echt voor jongeren werkt. Nu staat een team van jongeren klaar om hun leeftijdsgenoten te helpen.

De toekomst van jongeren bij bedrijven.
Wil jij met de nieuwe technologieën de wereld verbeteren? Of wil jij misschien in de toekomst bijdragen aan het verbeteren van de zorg voor andere mensen? Bij Dream2Work weten wij dat jongeren serieus genomen willen worden en echt iets willen betekenen voor de toekomst. Maar wat zijn jouw mogelijkheden? En hoe kies je de juiste richting die echt bij jou past?

De ideeën van meer dan 1000 jongeren geven jouw de kickstart richting een kansrijke carrière. Samen bouwen wij de toekomst van werk.

Samen helpen wij elkaar richting onze droombaan.
Je staat niet alleen! Ons team van jongeren kan jou stap voor stap helpen om het beste van jezelf te presenteren en je de juiste kant op de sturen. Wij gebruiken hiervoor ons eigen stappenplan: “De 7 Levels of Success”.
Wil je weten hoe wij jou kunnen helpen?

Met één simpel berichtje maak jij al de eerste stap naar jou succes.

Dream2Work Haarlem e.o.
lobhaarlem@dream2work.com
0636162724
Dream2Work Den Helder e.o.
lobdenhelder@dream2work.com
0614037710