https://www.youtube.com/watch?v=Zx7XKFHwQgE

Level 3 Connect – Waar is werk?

Dit level gaat over bedrijven en het contact leggen met bedrijven. Bekijk de 4 films en maak de opdrachten.

3.1 Hoe leg ik contact met bedrijven?

In de film belt Boris naar bedrijven omdat hij een stageplek zoekt. Hij heeft steeds geen succes. Hij weet niet goed wat hij moet zeggen en vindt contact leggen spannend.

Bekijk de film en vul opdracht 3.1 in. 
Opdracht 3.1

3.2 Welke vragen stel ik aan een werkgever?

In de film zie je hoe Evelien tijdens het sollicitatiegesprek vragen stelt aan de werkgever. Zij komt hierdoor veel te weten over het bedrijf en kan er zo achter komen of het bedrijf bij haar past.

Bekijk de film en vul opdracht 3.2 in.
Opdracht 3.2

3.3 Hoe doe ik dat, solliciteren?

In deze instructiefilm zie je hoe je op een onhandige én op een handige manier jezelf voorbereid op je sollicitatie én op gesprek gaat. In de film word je vier keer een vraag gesteld.

Bekijk de film en vul tijdens de film opdracht 3.3 in.
Opdracht 3.3

3.4 Wat wordt van mij verwacht op de werkvloer?

In deze instructiefilm zie je hoe je op een onhandige én op een handige manier kunt starten met je eerste (snuffel-)stage of bijbaan. In de film word je drie keer een vraag gesteld.

Bekijk de film en vul tijdens de film opdracht 3.4 in.  
Opdracht 3.4

We hebben nog 4 films over contact leggen met bedrijven. Vmbo scholen krijgen gratis toegang tot onze films!

Stuur een app naar 06-81678704 of stuur een mail naar haarlem@dream2work.com. De onderwerpen: Hoe maak ik een CV? Hoe schrijf ik een motivatiebrief? Hoe ziet mijn social media eruit? Hoe benut ik mijn netwerk?

Voor vmbo én mbo: Onze 16 films en opdrachten over vaardigheden op de werkvloer voor beginnende stagiairs zijn te bestellen. Onderwerpen o.a.: Hoe ontwikkel ik mijn vaardigheden? Hoe vraag ik om hulp? Wat is mijn houding op de werkvloer? Hoe stel ik doelen? Help, ik vind mijn stage niet leuk! En nog veel meer.