Bij Dream2Work werken we hard aan een loopbaanmethode die naast het onderwijs kan staan, zodat het onderwijs en de arbeidsmarkt in de toekomst beter op elkaar aansluiten. Op basis van de ideeën en input van meer dan 1000 jongeren ontwikkelen wij diensten en producten waardoor jongeren de juiste aansluiting vinden bij de toekomst van werk bij bedrijven.

Om dit alles te realiseren werken bij ons veel gepassioneerde (jonge) vrijwilligers geheel kosteloos aan ons doel: met jongeren bouwen aan de toekomst van werk en zo naast het onderwijs gaan staan. Wij zijn heel gepassioneerd over deze aanpassingen en willen graag zo hard mogelijk hieraan blijven werken! Om deze veranderingen in de arbeidsmarkt aan te sturen hebben wij mensen, organisaties en bedrijven nodig die willen investeren in deze ontwikkelingen.

Jij kan ons helpen om de toekomst van werk te veranderen door te doneren op ons rekeningnummer: NL 25 RABO 0307269027 ter name van Dream2Work. U kunt ook contact opnemen met ons op haarlem@dream2work.com of bel Jolanda op 06-12950714.