Mijn naam is David Henny. Als “oudere jongere” (65) ben ik vrijwilliger bij Dream2Work waar ik jongeren coach. Daarnaast sport ik regelmatig waaronder boksen, fitnessen en tennis. Mediteren en yoga hebben ook een plek in mijn weekprogramma. En tenslotte geniet ik van mijn familie en sociale leven.

Wat doe je bij Dream2Work?

Bij Dream2Work in Haarlem ben ik als actief als teamcoach en personal coach. Ik vind het dankbaar werk mijn coachingsvaardigheden en kwaliteiten in te zetten om jongeren die stage lopen bij Dream2Work te helpen bij hun persoonlijke ontwikkeling. Ook heb ik regelmatig intervisiegesprekken met mijn collega teamcoach in Den Helder.

Hoe ben je bij Dream2Work terechtgekomen?

Als pensionado ben ik niet van plan achter de geraniums te zitten. Het is leuk om actief te blijven en werk te doen waar je van betekenis kan zijn. In de vacaturebank van de Vrijwilligerscentrale Haarlem kwam ik de vacature jongerencoach bij Deram2Work tegen. Doelstelling en missie van deze club (met jongeren bouwen aan de toekomst van werk)spreken mij bijzonder aan, dus ik was meteen verkocht.

Hoe lang ben jij al actief bij Dream2Work?

Sinds april 2106 ben ik verbonden aan Dream2Work, toen nog gevestigd in een buurthuis in Schalkwijk. Inmiddels heeft Dream2Work een prachtige kantoor tegenover het station in Haarlem. Het is erg mooi te zien hoe Dream2Work in de afgelopen periode is gegroeid en geprofessionaliseerd is in haar werkzaamheden.

Wat is jouw (droom)baan?

Mijn droom is tenminste tot mijn 80ste part time te blijven werken. Graag blijf ik de komende jaren betrokken bij de groei en bloei van Dream2Work. Daarnaast wil ik mijn personal coachingspraktijk uitbouwen. Ook blijf ik veel sporten en wil ik met mijn echtgenote leuke reisjes maken als zij niet meer full time werkt. En genieten van onze (klein)kinderen.