He leuk dat je dit leest! Mijn naam is Mick van der Veer, ik ben 23 jaar oud en woon in Den Helder. Ik ben 2 jaar geleden afgestudeerd aan de opleiding Audio Visuele Evenementtechniek als Av-productie technicus van het Mediacollege Amsterdam.

Ik heb een liefde voor geluid, in mijn vrije tijd maak ik graag muziek en video’s. Verder vind ik het onwijs leuk om er op uit te gaan en activiteiten te ondernemen en om af te spreken met mensen.

In begin 2017 ben ik bij Dream2Work terecht gekomen als traject deelnemer van de 7 levels of success. Na mijn studie wist ik niet goed wat ik wilde doen. Uiteindelijk door het doorlopen van de 7 levels ben ik in contact gekomen met vloggen.

Door Dream2Work is mijn passie voor sound design en het maken van video content enorm gegroeid. Ik ben door het doorlopen van de 7 levels doorgegroeid als Dreamworker en ben actief als vlogger en Av-productie technicus.

Zelf weet ik nog niet helemaal wat mijn droombaan is. Ik wil me graag verder ontwikkelen in sound design en videoproducties/film. Mijn droom is om een wereldreis te maken en dit op een zo gave en creatieve mogelijke manier vast te leggen.