https://www.youtube.com/watch?v=I7RmaNwvkac

Voor bedrijven

Jongeren werven én vasthouden

Wilt u graag dat jongeren kiezen voor beroepen in het mbo waar we grote tekorten op de werkvloer hebben? Denk aan de zorg met handen aan het bed, denk aan bouw en techniek. En dat deze jongeren bij de eerste stage met meer vaardigheden en een gezonde werkhouding beginnen, zodat hun faalfactor op de werkvloer wordt verkleind en de kans dat ze blijven wordt vergroot?

Met de creatiekracht en ideeën van jongeren bouwt Dream2Work de brug waar jongeren en bedrijven naar elkaar kunnen lopen!

De brug bouwen met jongeren, scholen en bedrijven

Met de ideeën en input van jongeren, met brainstorms van scholen en bedrijven, bouwt Dream2Work met de ‘7 levels of Success’ een nieuw systeem van school naar werk. Het ontdekken van beroepen, bedrijven én het leren van vaardigheden van andere jongeren staat centraal.  We bieden beeldmateriaal van jongeren in kansrijke beroepen online én in de klas, waarin ze zichzelf kunnen herkennen. Waaraan ze zich op kunnen trekken bij het maken van keuzes. Die laten zien dat je stap voor stap met vallen en opstaan ervaring opdoet. Dat dit heel normaal is. Dat werk helpt om te weten wie je bent (kwaliteiten) en wat je kunt bereiken via werk (motieven). Daar verdien je je geld mee.

Samenwerken op hét beroepenplatform

Eerdere samenwerkingspartners waarmee we methodieken, opdrachten én beeldmateriaal ontwikkelden zijn o.a. ROC Nova, AH  Vos, Tata Steel, Bouwmensen, Infra Bindt, Zorgbalans etc. Nu gaan we professionaliseren én het netwerk van bedrijven uitbreiden. Het webbureau Dunico bouwt ons beroepenplatform waar we onze foto’s, films en opdrachten voor de eerste 3 levels gericht op beroepenoriëntatie gratis online zetten. Jongeren, docenten, ouders én iedereen kan aan de slag. Hier mogen de beroepen en bedrijven achter voorbeeldjongeren zichtbaar worden.

Doet u ook met ons mee?

Met het pakket werven en inspireren wordt u zichtbaar voor jongeren, ouders en scholen én voor iedereen die online komt. U krijg hulp van ons vlogteam. U wordt partner en krijgt toegang tot alle input, kennis en ideeën van succesvolle bedrijven uit alle sectoren. Samen zorgen we dat de juiste jongeren uw bedrijf vinden, met de juiste verwachtingen én vaardigheden. Doet u ook mee? Voor meer informatie: bel Jolanda op 06-12950714 of mail info@jolandavanduin.nl.