Ontmoet Stefan
projectleider in de metaal

Wat doe  je?

Je werk bestaat uit veel verschillende taken. Je bent verantwoordelijk van het begin tot de oplevering van een project. Jij communiceert op technisch niveau met industriële klanten over de metaalconstructie projecten. Je maakt offertes, hebt contact met leveranciers en met veel collega’s zoals tekenaars, productie- en montagemedewerkers.

Wie stuurt ons een korte vlog of film over dit beroep?

Wie ben je?

– tekst volgt –

Welke groeiberoepen passen hierbij?

Voor het werken als projectleider is geen mbo opleiding. Je hebt leidinggevende eigenschappen nodig. Het is belangrijk dat je kennis en ervaring hebt opgebouwd in beroepen in dezelfde sector. In de metaaltechniek kan dat bijvoorbeeld zijn: technicus mechatronica systemen, constructie en plaattechnoloog, technicus service en onderhoud werktuigbouw of verspaningstechnoloog.

Kansberoepen in de metaaltechniek?

Op onze website: lasser, verspaner, servicemonteur werktuigbouw, constructiemedewerker, monteur mechatronica, monteur vliegtuigonderhoud, scheepswerktuigkundige, autotechnicus, tekenaar werktuigbouw, projectleider.

Wie stuurt ons een film van een bedrijf in de metaaltechniek?

Werken en leren in de metaaltechniek?

Tetrix techniekopleidingen is een opleidingsbedrijf in de metaaltechniek. Dream2Work ging langs en maakte de vlog hieronder. Of kijk op de website van Tetrix Techniek: http://www.tetrixtechniek.nl

Kijk ook een keer bij een bedrijf in de metaaltechniek of ga in gesprek met een jonge medewerker. Ontmoet en doe ervaring op.

Ja, ik wil ook ervaring opdoen bij bedrijven!